Preminuo Zlatko Štorek Preminuo Zlatko Štorek

U velikoj tuzi i boli zatekla nas je vijest da je preminuo Zlatko Štorek, salezijanac suradnik Mjesnog središta Rudeš. Zlatko je svoje obećanje dao 2005. godine, kada počinje njegov suradnički hod i služenje. Za pokrajinskog koordinatora izabran je 2010. godine, kada preuzima odgovornost i službu pokrajinskog koordinatora Udruženja salezijanaca suradnika, a tu dužnost obavlja kroz dva mandata, te zaključuje 2016. godine.

Teško je pronaći riječi koje mogu opisati gubitak s kojim se njegova obitelj suočava, a jednako tako i njegova Salezijanska obitelj koju je toliko volio i koja je silno voljela njega. Nema dovoljno riječi kojima se može izraziti zahvalnost Zlatku za sve što je učinio za Udruženje i cijelu Salezijansku obitelj. Bio je uzor suradnicima i primjer koji su gledali mnogi mladi, koji su potom prepoznali svoj suradnički poziv.

Dragi Zlatko, neka te Gospodin nagradi vječnim životom za sve dobro što si učinio za cijelu Salezijansku obitelj, Marija Pomoćnica neka te raširenim rukama primi kao prava Majka, a sv. Ivan Bosco te dočeka u raju, u kojem je obećao da nas sve čeka.

Iskrenu sućut u ime cijelog Udruženja salezijanaca suradnika upućujemo njegovoj obitelj i njegovom Mjesnom središtu!

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, počivao u miru!

Datum objave: 27.04.2020.
FacebookTwitterRSS