Stručni skup o salezijanskom preventivnom odgoju Stručni skup o salezijanskom preventivnom odgoju

 

 

U Splitu će se 17. listopada održati stručni skup o salezijanskom preventivnom odgoju pod nazivom Odgoj - (u)pomoć!

Skup organiziraju Udruženje salezijanaca suradnika u Splitu i Salezijanci Split uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje-podružnica Split na čijim službenim stanicama je skup i objavljen.

Ciljevi stručnog skupa su prepoznavanje i analiziranje suvremenih društvenih kretanja koja vode prema reduciranom shvaćanju čovjeka, a time i do gubljenja vizije cjelovita odgoja te postavljanje dijagnoze stanja i problema mladih. Osim toga stručnim skupom se želi upoznati širu javnost, a na osobit način nastavnike, odgojitelje, sportske trenere, pedagoge i ostale stručnjake koji se bave odgojem, s glavnim obilježjima salezijanskog preventivnog odgojnog sustava.

Skup počinje u 9 sati i završava oko 14 sati, a održati će se u Zdravstvenoj školi u Splitu. Predavači su dr. Ivica Šola, dr. Božo Skoko i mr. Ivan Marijanović, a za okruglim stolom će biti pedagoginja Agnes Jelačić, odgojiteljica u vrtiću Kristina Bašić, don Mihovil Kurkut, rukometni trener Ivica Maraš. Uvodni motivacijski kratki film priprema Laudato-TV. 

Datum objave: 03.10.2015.
FacebookTwitterRSS